Resultaat fine-art prints | interieuradvies

Na de projectfotografie en het voorafgaande fine-art print | interieuradvies met de diverse materialen- en modellen boeken, voor de nieuwe spreekkamer van Belder Prefab BV www.belder.nl. Even de fine-art prints en interieur transformatie van 2.30 x 1.50 mt bekeken bij de klant.

De gekozen foto’s zijn afgedrukt in een matte versie, in verband met de reflectie van de raampartij in de ruimte. Aan de achterzijde is de fine-art print van 2.30 x 1.50 mt voorzien van een verstek profiel. Wat goede stevigheid en een mooi zwevend effect geeft aan de wand. De andere fine-art prints zijn 60 x 40 cm en voorzien van 2 profielen met zwevend effect, eenvoudig van de wand af te halen om zo ook bij een beurs in een stand te kunnen worden geshowd.

Tevreden met het resultaat, een project met industriële uitstraling die gezien mag worden!