Gezins- | Familiefotografie

Liefdevol, ongedwongen en stoer!

Een familiereportage of een gezinsreportage van je kinderen maak ik in gemiddeld 1-1,5uur. Uiteraard op een creatieve en ongedwongen manier.

Foto’s moeten juist speels en niet saai zijn. Geen standaard locatie, zelf hanteer ik een aantal mooie en leuke locaties voor familiesessies, maar als jullie een eigen idee hebben kan dit natuurlijk ook. Heb jezelf een mooie achtertuin of heeft een oom, tante of Opa & Oma een mooie tuin of boerderij voor een fotosessie, fantastisch! Natuurlijk ben ik afhankelijk van het weer, alle gezins- en familiereportages doe ik namelijk buiten.

Het is mogelijk om naar mijn fotostudio te komen, deze is alleen voor kleine gezinnen geschikt. In overleg bespreek ik graag de mogelijkheden voor binnenlocatie’s, mocht het die dag slecht weer worden.

Informatie over de sessie:

Op een losse en vrije manier bewegen op locatie, neem een voetbal mee of ga na de fotosessie met z’n allen picknicken of lunchen. Voor de kinderen leuk en brengt meteen een ontspannen sfeer mee. De mooie echte momenten pik ik er uit en samen maken we een unieke fotoreportage van jullie kinderen/gezin of familie. Tijdens een familiereportage maak ik veel verschillende foto’s. Het gezin apart, kleinkinderen, samen met Opa & Oma – broers en zussen bij elkaar. Eigen wensen zijn altijd welkom.

Zie elke dag een mooi moment!