Breng jij je bedrijf tot leven? Heb jij er weleens naar gekeken door de ogen van jouw klant? Je bent een professional en laat zien waar je voor staat en hoe een product tot stand komt. Niet alleen klanten zien dat graag terug op je website, maar vooral ook potentiële relaties. De mensen die zich aan het oriënteren zijn. Kies daarom voor een professionele bedrijfsreportage.

MGMDZIJN is een ervaren fotograaf, met oog voor detail en creatief. Het draait niet alleen om het beeld, maar wat is de kracht van jouw dienst of product? Datgene leg ik graag vast, sfeervol en met gevoel. Hiermee laat jij de kwaliteiten van het bedrijf zien. Een bedrijfsreportage kun je op meer manieren gebruiken: in je huisstijl, website, pos-materiaal en op social media. Jouw bedrijfsreportage geeft de essentie en het karakter van jouw bedrijf vast. Onderaan een aantal series van bedrijven en projecten, waarvoor ik mooie reportages heb mogen fotograferen.

Een bedrijfsreportage omvat een foto van het pand, kantoorruimte, een zakelijk portret, de medewerkers, producten, productieafdeling… eigenlijk alles wat jouw klant graag wil zien.

Lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het meestal niet. Breng je bedrijf tot leven, in beelden. Zakelijke fotografie is niet saai en stijf.

De foto’s worden geselecteerd en bewerkt. Geleverd in hoge resolutie en ze mogen met licentie worden gebruikt voor de promotie van je bedrijf. De prijs voor een bedrijfsreportage start bij € 250,-. Meer informatie? Neem contact met me op. Ik ben benieuwd naar jou, je bedrijf en wat je graag wilt uitstralen.

Myriam de Boer
MGMDZIJN Foto- | Reclamestudio