• MGMDZIJN_Gezinsfotografie
  • MGMDZIJN_FAMILIEFOTOGRAFIE
  • MGMDZIJN_GEZINSFOTOGRAFIE

Gezinsfotografie en familiefotografie

Mooie familiefoto’s, momenten voor nu en herinneringen voor later. Spontane familie fotoshoots net even anders dan andere. Mijn ongedwongen manier van werken geeft de foto’s een authentiek en spontaan karakter. Dit kan zowel in een gezellige fotostudio of op locatie naar keuze.

Familie fotoshoot

Een familie fotoshoot maken we samen. Door veel interactie, leuke momenten en emotie krijg je de spontaanste en ongedwongen foto’s. Om dit voor elkaar te krijgen gaan we bijvoorbeeld naar een meer of park (bijvoorbeeld het Hensbroekermeer of Geestmerambacht), uitwaaien op het strand, een stoere industriële boerderij locatie met hooizolder en open weiland, of een andere plek die jouw voorkeur heeft. Tijdens de fotoshoot maken we groepsfoto’s, maar ook individuele foto’s en alle andere gewenste combinaties, zodat we een gevarieerd overzicht aan foto’s hebben.

Werkwijze

Tijdsduur: 1- 1,5 uur, dit gaat gepaard met veel lol. Tijdens de fotoshoot op locatie maak ik gebruik van het daglicht, bij de binnenlocatie gebruik ik een externe lamp, welke van de camera afstaat, zodat je een natuurlijk effect creëert.

Tijdens de geposeerde groepsfoto moet het allemaal een beetje vanzelf gaan, waardoor dit toch een spontane familie fotoshoot wordt. Gaaf, grappig en mooi.

Bij regen kunnen we in overleg een andere locatie kiezen of de fotoshoot een week later uitstellen, zodat de familie fotoshoot toch door kan gaan. Uiteraard kan het ook in mijn fotostudio (deze is alleen geschikt voor max. 4 personen).